Moderne tannbehandling

Tannbehandling er et fagområde i stadig endring. Etter hvert som forskning avslører nye, effektive behandlinger og metoder, sørger vi for å holde oss oppdatert. Vi har også investert i moderne, høyteknologisk utstyr, slik at vi kan gi våre pasienter et best mulig behandlingstilbud.

Pasientens trygghet i fokus

Det aller viktigste for oss er å sørge for at du, som pasient, alltid føler deg trygg og ivaretatt hos oss. Vi vil alltid holde deg informert om våre fremgangsmetoder både før og under behandlingen. Dine Tannleger har også lang erfaring med å behandle pasienter med tannlegeskrekk.

Digital tannbehandling

Dersom du har behov for å rehabilitere en tann med en helkrone eller en fylling i porselen, kan denne behandlingen ofte utføres ved ett besøk hos oss

Tannbleking – for et skinnende hvitt smil

Har tennene gulnet som følge av litt for mange kaffekopper på kontoret? Med alderen er det helt naturlig at tennene skifter farge. Vi har lang erfaring med å bleke tenner, og tilbyr tannbleking som gir effektive resultater og er skånsom mot emaljen.

Kirurgi

Hos oss kan du blant annet få utført enkel visdomstannskirurgi. En del får problemer med visdomstennene sine- det kan være manglende plass, feilstilling eller andre problemer. I noen tilfeller kan det være aktuelt å fjerne slike tenner. Vi vil gjerne hjelpe deg å ta en avgjørelse rundt dette. Dersom tannen ligger komplisert til henviser vi deg til  spesialist. Vi har panoramarøntgen og HELFO-refusjon. Prisen vil variere etter tidsbruken og etter hva slags prosedyre som utføres.