Priser fra

Inman Aligner pr kjeve

16000 - 20000,-

Usynlig tannregulering

Et populært alternativ til vanlig tannregulering. Dine Tannleger i Drammen har utført behandling med usynlig tannregulering på en rekke fornøyde pasienter.

Kan jeg få aligner?

Det første som trengs er en vurdering av tannlegen for å finne ut om dine tenner eller din tilstand egner seg for behandling med skinner. Deretter tas et avtrykk eller scann av begge kjevene. Det tas også foto av tennene. Selv om «problemet» kanskje bare ligger i den ene delen av kjeven, er det ofte viktig å behandle begge kjever for å få et jevnt bitt. Deretter fremstiller en datamaskin skinnene, som byttes i faste intervaller – for eksempel hver andre uke.

Hvordan fungerer aligner?

Små tannfargede klosser festes på framsiden av tennene for at skinnene skal ha noe å «ta tak i» når tennene skal flyttes. Det anbefales at skinnene er på tennene 20 av 24 timer i døgnet. De skal kun tas ut og legges i beholderen som følger med når du skal spise eller drikke. Skinnene bør rengjøres mellom måltider for å bevare en sunn munnhygiene. Skinnene bør også pusses med tannkrem hver morgen og kveld.

Gjør alignerbehandling vondt?

Det kan være ubehagelig å bruke de nye skinnene de første par dagene, når tennene strammes til, men dette går raskt over. Er du plaget med skarpe kanter i skinnen kan tannlegen slipe ned disse for deg.

Aligner – pris

Prisen for tannregulering med skinner avhenger veldig fra person til person. Her må utgangspunktet tas i betraktning. Prisen bestemmes i stor grad av hvor mange skinner som kreves for å oppnå ønsket resultat. Pasienten vil få vite total pris før behandlingen starter.